A.A
عنوان :

نفخ شکم

فوق تخصص گوارش کودکان
با سلام واحترام؛بنده حدود یک سال نفخ شکم دارم به طوریکه هر موقع غذا های آبکی می خورم شکمم سرو صدا می کند و همین موضوع سبب می شود که تمایل جهت شرکت در جمع نداشته باشم و خجالت می کشم از شما دکتر محترم خواهشمندم داروی مناسب جهت مداوا به اینجانب معرفی نمایید با تشکر
لطفا دارو به من معرفی نمایید ممنون می شوم چون خیلی ناراحتی می کشم

سلام
با توجه به اینکه علل زیادی می تواند باعث این عالائم می شود لذا تا معاینه نشوید نمی شود دارو تجویز کرد