f.h
عنوان :

دوران بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باعرض سلام.خانم بنده حدود سه ماهه که باردار هستند در این دوران بطور شدید دچار لاغری و ضعف جسمی شدن.آزمایشاتی که از طرف بهداشت دادن همه سالم بودن.هنوز هم دچار حالت تهوح واستغفراغ هستن وبیشتر وقتها هم معدشون درد میکنه و زود هم درعین غذا خوردن رو دل پر میشن .لطفان رهنمای برمایید

سلام
این علایم همه در بارداری طبیعی هستن ولی اگر اذیت میشن ،میشه دارو استفاده کنن مثل داروی ضد تهوع و داروی معده

ببخشید خانم دکتر 15روز دیگه مونده چهار ماهش تموم بشه به مرکز بهداشتن رفتن سه کیلو وزن کم کردن ایا اینم
آیا تا این حد وزن کم کردن هم طبیعیه یا به دکتر متخصص مراجع شود ممنون میشم جواب بدید

خواهش میکنم
بله با توجه به شرایط تغذیه ای کاهش وزن طبیعیه
نگران نباشید تو ماههای بعدی جبران میشه

ممنون خانم دکتر امیدوارم در زندگیتون همیشه موفق باشید