f.s
عنوان :

تیک عصبی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خسته نباشید من هفده سالمه خواستم بگم دو سه روزی هست که دچار تیک عصبی پلک زدن شدم و داره شدت پیدا میکنه اما احساس میکنم که یه مقدار مربوط به گوشامه چون وقتی تیک میزنم همزمان با پلک زدن عضله ی گوش هام رو هم تکون میدم نمیدونم میدونید چطوری میگم یا نه اما همراه با پلک زدن گوش هام هم درگیر میشه و خیلی استرس گرفتم و میترسم که این تیک دائمی باشه و دیگه خوب نشم میشه بگید تیک عصبی دائمی از کِی شروع میشه چطوریه؟من واقعا میترسم...

با سلام، همان تیک عضلات گوش را هم درگیر می کند و با درمان قابل کنترل است و جای نگرانی نیست.