ر.م
عنوان :

شپش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید یه دختر دارم سرش شپش میزنه هر راهی بگین استفاده کردم سرش کچل کردم دارو شپش هم زدم تمام وسایل رو هم ضد عفونی کردم اما باز هم میزنه از سرکه .سس مایونز هم استفاده کردم

سلام اگر حشره می بینید یا خارش داره یعنی هنوز شپش رو داره. ولی اگر خارش نداره و فقط رشک سفیدرنگ میبینید به معنای بیماری نیست.در حال حاضر یکی از درمانهای خوب محلول دایلیس هست که معمولا پاسخ خوبی داره

حشره داره .میشه محلول دایلیس رو برا کودکان استفاده کرد .
خارش هم داره

بله دایلیس برای کودکان استفاده میشه. فقط دستورالعملش که روی جعبه دارو هست رو دقیق بخونید و رعایت کنید

با استفاده از این محلول تخم شپش و خود شپش از بین میره چون سرش حشره داره
ممنون از پاسخ گویی شما .

بله البته شستشوی با سرکه و استفاده از شانه مخصوص هم کمک میکنه

خیلی ممنون