ا.ش
عنوان :

لوپوس

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام
علاقمندبه خانمی هستم که متوجه شدم بیماری لوپوس دارندوبادارودارن کنترل میکنن؛خواستم بدونم 1-ازدواج باایشون چه محدودیت هایی داره؟
2- ایااین بیماری باداروکاملاکنترل میشه یابه مرورزمان روبه وخامت میره؟
من 28سال دارم ومتارکه کردم ویک فرزند پسردارم.

سلام،بیماری لوپوس یه بیماری خودایمنی هستش که ممکنه کلیها،قلب،پوست و ارگانهای دیگه رو درگیر کنه،این بیماری با دارو کنترل میشه و نیاز به پیگیری درمانی طولانی داره ،بهتره با یک فوق تخصص روماتولوژی مشورت بگیرید