M.N
عنوان :

نازک بودن بسیار زیاد مو در وسط سیبیل

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر .بنده با اینکه سیبیل تقریبا پرپشت و پهنی دارم اما دقیقا در وسط سیبیل ،قسمت زیر بینی به اندازه ی یک سانت موها انقدر کم پشت هستند و نازک ک اصلا ب چشم نمیایند و مانند کرک هستند و این قسمت کل ریش و سیبیل بندرو زشت کرده طوری ک روم نمیشه ریش و سیبیل بذارم با اینکه خیلی علاقه دارم برای پرپشت شدن این قسمت و همچنین کل ریش و سیبیل از چه محلول یا دارویی استفاده کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید باتشکر
24 سال اقای دکتر .ممنون از پاسختون
راهی یا دارویی هست برای بنده اقای دکتر واقن خجالت زده میشم سر این خالی بودن وسط سیبیلم
کامله برا همشون .برامنم نسبتا خوبه فقط این یک تیکه خیلی خالی و زشته .و قسمتای خیلی کوچیکی از ریشم

دو ماه ماینوکسیدیل دو درصد برن ببین بهتر میشه یا نه
اگه نشد .... فقط کاشت

ماینوکسیدیل استفاده کردم اما تفاوتی نکرد متاسفانه نمیشه ماینوکسیدیل با درصد بالاتری مثلا 7درصد رو استفاده کنم؟
اقای دکتر ببخشید اون دوتا اشتباه دستم خورد این سومیه هستم
اومداقای دکتر؟بخدا 5 بار فرسادم

اره دیدم
مسعود اون در نمیاد
مدلش همینجوریه
اگه دوستش نداری راهش فقط کاشت

ممنون اقای دکتر .بنظرتون چقد هزینش میشه؟
اقای دکتر ریز هستش رنگ مشکیم دارن ولی خوب خیلی خیلی ضعیفن یعنی راهی نیست اینا تقویت شن؟
ممنون بنظرتون هزینش حدودا چقد میشه؟
خیلی ممنون از توجه و پاسختون اقای دکتر
سلام اقای دکتر خوبید؟ ممنون میشم طرز استفاده از ماینوکسیدیل 2 درصدو بگین چون من خودسرانه استفاده میکردم شاید اشتباه زدم ک تاثیری نداشته دوماه طبق گفتتون استفاده کنم اگر نتیجه نگرفتم برای کاشت اقدام کنم
متشکرم