ن.ث
عنوان :

ام اس خفیف

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام، وقت به خیر. از حدود 4 ماه پیش که به صورت ناگهانی حال خیلی بدی پیدا کردم، و بیمارستان بستری شدم، تحت درمان پزشک متخصص مغز و اعصاب هستم. بعداز آزمایش های مختلف هنوز تشخیص قطعی برای ام اس به من ندادن، یکی از دکترها تشخیص ام اس خفیف دادن. فعلا فقط تگرتول مصرف میکنم به توصیه پزشکم تا ام آر آی بعدی. اما چیزی که داره من رو اذیت میکنه حالت ضعف شدید و تهوع خفیف در طول روز هست. از اونجایی که کارم در طول روز ذهنی هست، مانع از تمرکزم میشه. میخوام بدونم این از ام اس هست؟ این حالت ها قابل درمان هست؟ ممنونم از شما و وقتی که برام میذارید.

با سلام برای قطعی بودن تشخیص ام اس باید تا یکماه آینده ام آرای با تزریق انجام داد سایر علائم قابل درمان است مراجعه حضوری داشته باشید