ر.ا
عنوان :

مشکل پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر خسته نباشید حدود سه ماه پیش ی جوش روی مچ دست من زد که بعد یک هفته کم کم کبود شد ولی من توجهی نکرد حدود یک ماه بعد پشت دستمم شروع به جوش زدن کردن کرد ولی زیاد نبود بازم توجهی نکردم حالا چند وقته رو پاهاهم کنار زانو و پشت پا زده که خارشم داره حالا نگران شدن ببینم چیه ممنون از شما

سلام به احتمال زیاد بیماری لیکن پلان هست ولی برای تشخیص قطعی و درمان باید به متخصص مراجعه کنید

باید پیگیر بشم بیماریه مهمیه؟
من دانشجوم حدود یک ماه دیگه میرم خونه میخاستم ببینم اگه زیاد مهم نیست تا وقتی رفتم خونه اونجا برم دکتر

نه اورژانسی نیست فقط برای درمان پیش متخصص برید

آهان ممنون از مشاوره خوبتون