م.ح
عنوان :

درد لثه

دندانپزشک
چندروز طی اتفاقی دوتا دندان جلو بالا ازجا دراومد به بیمارستان مراجعه کردم پزشک دندان ها را سرجایش گذاشت محکم کرد دندونم پوسیدگی داره حالا مخاستم بدونم چکار باید انجام بدم درد شدید دارم بعد چند روز

فعلا باید صبر کنید.مسکن استفاده کنید، و برای درمانهای بعدی حتما در همان روزی که پزشکتان تعیین کرده مراجعه کنید.

تشکرمیشه اگ دندان ها نگیرع جوش نخوره قدم بعدیم باید چکار کنم

بسته به شرایط سایر دندانها درمان بهتون پیشنهاد می شه که معمولا اولین انتخاب ایمپلنت است.