م.ا
عنوان :

خارش دست و پا

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید خانم دکتر دخترم دوسالو شش ماهشه از اول بهار از مچ دست تا انگشتاش و پا هم از مچ تا انگشتاش بیشتر سر انگشتاش دونه زد و میخاریو جوریکه از خواب بیدار میشه میخوارونه دست و پاشو دکترم بردمش بهش یه محلول داده برای ضد خارشه با شربت ایبوپروفن و لوراتادین ولی تاثیری نداره الان انگشت شصت پاش زخم شده از خارش زیاد چیکارش کنم چی بدم بهش شربت هیدروکسیزینم بهش دادم ولی فایده ای نداشت خواهش میکنم جواب بدین ممنون میشم عکس پاشو دستشو میزارم براتون انقدر میخارونه کف دستش هم قرمز میشه

سلام ممکنه بیماری دست پادهن باشه که شایع هست ولی اگربیشتر از ده روز ادامه داشت حتما مجدد به پزشکًًمراجعه بفرمایید

ممنون ازتون