ف.س
عنوان :

پیشگیری از بارداری در دوران شیردهی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام. من سه ماهه زایمان کردم برای پیشگیری از بارداری قرص لاینسترنول مصرف کردم . ماما گفتند در صورتی قابل اعتماد است که فرزندم در طول روز ده بار شیر بخورد . ولی فرزندم در طول شاید پنج بار شیر بخورد و دو سه روز هم که پزشک گفته باید در کنار شیر من ، شیر خشک هم بخورد. ایا دیگر خوردن این قرص اثر ندارد؟ نظر شما برای پیشگیری چیست؟ همچنین نظر شما در مورد قرص یاسمین چیست؟ ایا ضرر دارد یا میتوانم بجای لاینسترنول استفاده کنم؟ با تشکر فراوان

سلام

قرص لاینسترونول تفاوتش با قرصهای معمولی جلوگیری،اینه که باعث کم شدن شیرتون نمیشه.

چون کوچولوتون سه ماهه هست و شیرتون هم زیاد نیست،پیشنهاد میکنم که فعلا یاسمین نخورید،تا شش ماهگی نوزادتون همون قرص شیردهی رو استفاده کنید ولی برای تاثیرگزاری،حتمن باید سر یک ساعت خاص خورده بشه و بین بسته ها هم فاصله نندازید.