ز.م
عنوان :

کبودی شانه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام حدود چند سال است که در قسمت بالای کمر کبودی دارم . آیانشان دهنده بیماری خاصی است ؟ ضمنا چن وقت پیش درهمان قسمت توده ی چربی مانند مشاهده شد.

سلام عزیزم

اون چیزی که شما به عنوان کبودی نام می برید دامنه وسیعی از تشخیص های افتراقی می تونه داشته باشه

توصیه می کنم حتما جهت تشخیص مراجعه حضوری داشته باشین تا با معاینه دقیق و بررسی شرح حال بتونیم کمک تون کنیم و از مخاطرات احتمالی جلوگیری کنیم