م.ق
عنوان :

درموردریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر دخترخالم 17سالشه ریزش مو داره یه راهنمایی و مشاوره ازتون میخواستم ممنون تشکر

سلام ایشون نیاز به گرفتن شرح حال و معاینه حضوری دارند بهتره به متخصص مراجعه کنند

سلام خانم دکتر گفتم اگه دارویی شامپویی چیزی
هست بهم بگین تا بهش بگم ممنون تشکر

شامپوی فورت آلپسین خوب هست ولی شامپو به تنهایی کمکی نمیکنه

به غیرازشامپو دارویی نیست ممنون تشکر
سلام الان داره ی قرصی برای ریزش مو مصرف میکنه اسمش زیک پلاس هست به نظرتون خوبه یا نه
شمادارویی به ما معرفی میکنید ممنون تشکر

گفتم خدمتتون ایشون باید ابتدا معاینه بشن. آزمایشات لازم گرفته بشه بعد دارو بگیرند