ر.ک
عنوان :

اختلال رشد کودک

متخصص زنان، زایمان و نازایی
خانم دکتر شما که میفرمایین با یکبار مصرف مشکلی پیش نمیاد این دومین بار مصرفشه. هفت ماه پیش لونژیل خورده بود و چند تا لک کمرنگ دیدم و دیروزم یدونه دزوسپتیو جدا کرده خورده . بازم خیالم راحت باشه که با دومین مصرف اتفاقی واسش نمیفته و عوارضی واسش ایجاد نمیشه؟ میترسم هورموناش دستکاری شه خیلی نگرانم؟ خواهش میکنم با فرمایشاتتون منو راهنمایی کنین ایا خیالم راحت باشه؟

گفتم مصرف یک عدد و اگر خیلی نگران هستید به پزشک اطفال مراجعه کنید لطفا