R.d
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام، من آزمایش هورمون و تیروئید دادم؛ هیچ مشکلی نداشتم، هیچ ویتامینی هم کم ندارم، فقط توی آزمایش آهنم مشخص شد که ذخایر آهن بدنم کمی پایینه؛ به طور مستمر Fefol مصرف میکنم، بیوتین و ویتامین های دیگه هم مصرف میکنم. به خاطر درسم خیلی استرس دارم و این باعث ریزش موهام شده؛ بیشتر موهای جلوی سرم کم پشت شده و وقتی که توی موهام دست میکشم یا شونه میزنم میریزه. از بس شامپو ها و داروهای مختلف استفاده کردم حالا موهام خشک شده و پرواز میکنن؛ از روغن آرگان استفاده میکنم و تا حدودی حل شده!
تو خونواده مادریم داییم موهاش ریخته!
لطفا شامپو ضد ریزش (با توجه به خشکی و نازکی موهام) و دارویی بهم معرفی کنید که فقط اونو استفاده کنم و ادامه بدم، ممنون.

سلام
علت ریزش رو بیشتر از آزمایشات معاینه نشون میده دخترم
به خصوص ریزش های هورمونی و ا ثی اصلا توی آزمایشات معلوم نمیشه.
فعلا قرص ریجن دایت روزی یکی بخور که برای مو عالیه و هر وقت فرصت شد به یه متخصص مراجعه کن برای معاینه

ممنون آقای دکتر، خیلی لطف کردید
میشه یه شامپو ضد ریزش هم بهم معرفی کنید