ا.ا
عنوان :

مقایسه آزمایش خون

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
ببخشید مزاحم میشم
من میخوام ازدواج کنم آزمایش خون برا ازدواج دادیم با خانمم، گفتند هر دومون تالاسمی مینور از نوع بتا هستیم، رفتم پیش فوق تخصص خون شناسی گفت احتمال اینکه بچه تون تالاسمی ماژور باشه وجود نداره ولی من هر جایی تو هر سایتی میبینم دکترا گفتن که 25 درصد احتمال داره فرزند مبتلا به تالاسمی ماژور بشه، شما نظرتون چیه؟؟؟؟؟
امکانش هست دو نفر مینور باشند ولی احتمال ماژور شدن بچه صفر درصد باشه؟؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
تشکر یا علی