س.م
عنوان :

گیجی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام٫حدود 6 ماهه که تقریبا هرشب حالت گیجی و سردرگمی و سردرد پشت سر وسرد شدن دست پا دارم که با فعالیت بدتر میشه مخصوصا پیاده روی و باشگاه...شب ها هم شدید تر میشه علائمم ...mri دادم و مشکلیم نداشتم گوش داخلیمم کامل چک شده و مشکلی نداره...به دکترای زیادیم مراجعه کردم و تشخیصشون میگرن بوده ولی با داروهای میگرن حدود یه هفته علائمم کاهش پیدا میکنه و بعد مثه قبل میشم...احتمال داره میگرن نباشه؟اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

با سلام، جای نگرانی نیست، می تواند زمینه سردردهای عصبی یا میگرنی باشد و با کنترل عوامل تحریک کننده و درمان مناسب قابل کنترل است. ولی در صورت عدم مراعاتهای عوامل محرک ( نظیر اضطراب و خستگی ) دوباره ممکن است عود کند.