ع.خ
عنوان :

درد پا

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
جواب تصویر برداری هسته ای استخوان دارم میخواستم ترجمه و تفسیر بشه.

سوالات مشابه

سر درد های مکرر و گیجی

سلام جناب دکتر .. شبتون بخیر ... بنده تقریبا چند ماه هست که سر درد های مکرر دارم بطوریکه تقریبا نمیتونم روی چیزی تمرکز کنم و حالت گیجی دارم. این مشکل خیلی داره اذیتم میکنه. چون سینوزیت دارم اوایل فکر میکردم ممکنه از اون باشه اما الان سر در دام بیشتر شده و این حالت گیجی حتی اجازه نمیده که روی درس خوندن تمرکز داشته باشم... بیشتر موقع ها هم سمت چپ سرم درد میکنه... میخواستم بدونم بنظرتون خطر خاصی داره یا فقط به خاطر سینوزیت هستش؟؟؟

سردری نا آشنا و بسیار ترسناک

با سلام وقت بخیر خدمت حضرت عالی و همکاران محترمتون اینجانب رامین انزلچی متولد 1373 ساکن استان مرکزی اراک هستم مدتی پیش مشکلات کاری باعث ایجاد استرس و عصبانیت و عدم کنترل حواس و تمرکز برای بنده شد لذا بنده بسیار فعالیت کاری و راندمان بالایی برای مدیریت مسائل کاری داشتم که اکنون به دلیل سردردی نا آشنا از نظر دکترهای مرتبط توانایی به خاطر سپردن و همگام کردن خود با دیکر اطرافیان را ندارم لذا خودم را بسیار بسیار غریبه در کنار اشخاص که مدت ها با آنها زندگی کردم حتی خانواده میبینم بسیاری بهم گفتن که دچار افسردگی شدم که این مسئله اصلا برایم قابل درک نیست حال بعد از گدشت 4 ماه با چنین حال غیر آشنا و جسارتا بسیار ترسناک ، حس میکنم که دچار بیماری مغز مه آلود شدم که نشانه ها هم گویای چنین چیزی هستند هنوز نوار مغزی ندادم ولی خواهشمندم کمکم کنید سپاس از شما *****091879

سردرد

خانمی هستم 20 ساله حدود یکماه هستش که درقسمت مرکزی سرم درست داخل مغزم به شدت احساس درد میکنم. برخی روزها گاها کل روز بصورت مداوم بدون وقفه ای احساس درد دارم هیچ مسکنی هم جواب نمیده. آیا خطر جدی منو تهدید میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

شوک عصبی هیپوولمیک

با سلام و ادباحتراما به استحضار می رساند اینجانب ایمان آقازاده بالکانلو در مورخه 1396/9/24 براثر تصادف خوردو، که برخورد شدید خودرو از پشت به خودرو بنده منجر به تکان، برخورد شدید و ناگهانی سر و گردن به (whiplash injury) درد مزمن گردن دچار شدم و همچین بر اثر شوک عصبی (شوک هیپوولمیک در, MRI , EMG )وارده به اینجانب، در فقرات گردن به دهیدراتاسیون و اج های خفیف و متوسط در ( 4, 5, 6 , 7 ) مشکل جدی برایم پیش آمده که موارد فوق در برگ مشاوره پزشک متخصص نیز قید شده است . .... و همچنین بر اثر همین تصادف بعلت شوک وارده از ناحیه هر دو گوش دچار مشکل شدم ... و بعد از تصادف، شبها به بی خوابی مطلق ، سر دردهای مزمن با سرگیجه های ناگهانی مبتلا گشتم که براساس توصیه های پزشکی، دکتر معالج ام و دکتر مشاور اعزامی از طرف پزشک قانونی شهر اسکو این علائم،( دردهای مزمن) تا مدت طویلی ادامه خواهد داشت و نیاز به استراحت مطلق به جهت کاهش دردهای مزمن قید شده نیاز است . حال با عنایت به مطالب فوق آیا بنده میتوانم با عنایت به عدم تعیین میزان از کار افتادگی از سوی پزشک قانونی ادعای کمیسیونهای تخصصی پزشکی را برای میزان درصد احتمالی داشته باشم و نتیجه خواهد داد ... ضمنا پزشک متخصص مشاور نیز وجود اج های متعد را در برگ مشاوره اعلام نموده و همچنین پزشک گوش حلق و بینی نیز آسیب های هر دو گوش را تائید ولی ترومای ایز جدید هر دو متخصص را رد نمودندبا تقدیم احترامایمان آقازاده.....

سر گیجه

با عرض سلام و ادب خدمت دکتر بنده بعد از زلزله چند روز پیش سر گیجه دارم حدود ده روز هست سرم گیج میره و حس میکنم زمین و خونه میلرزه و تعادلم کم میشه دلیلش چیه و چه جوری درمان میشه