e.K
عنوان :

باردار ی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام، من 37 سال دارم و داری یک فرزند خواستم بچه دار شوم ولی ازمایش دادم تیروییدم کم کار است بدون اینکه علایم داشته باشم با قرص که متخصص داد نرمال شد ولی Ant tpo 300 میباشد متخصص غدد گفت تیرویید شما از بین رفته و نباید باردار شوی . ایا به نظرتان نمی توانم باردار شوم خواهش میکنم اگه راهی وجود دارد بگید خیلی استرس دارم.

میتونید با مصرف قرص لووتیروکسبن و تنظیم tsh باردار بشید نگران نباشید