ا.ا
عنوان :

پریود

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من 23ساله و متاهل هستم این ماه پریود شدم و 8روز هستش وفقط خون خیلی تیره و رقیق و خیلی کم دارم و الان یکم بیشتر شد و قرمز لطفا راهنماییم کنید

حتما تست بارداری با خون بدهید نه اینکه بکوبم حامله هستید بلکه برای اینکه مطمئن شوید خونریزی در اثر یک بارداری غیر عادی نیست بعد برای انجام سونوگرافی و درمان به متخصص زنان مراجعه کنید اگر سابقه نا مرتبی ندارد ممکن است تغییرات هورمونی گذرا باشد مشکلی نیست

مرتب بود الان دومین ماه که اینطور شدم