پ.ز
عنوان :

تزریق ژل و راکوتان

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید
بنده 16 روزه به تجویز پزشک روزی 1عدد راکوتان 20میلی گرم میخورم و دکتر گفتند دوره ی 8ماهه باید بخوری.ایا حین مصرف راکوتان نمیتونم فیلر لب تزریق کنم؟

فقط من باشم مدتی دوزش رو کم میکنم مثلا یکروز در میان

سلام خسته نباشید.بنده حدود 30 و خورده ای راکوتان خوردم و حس میکنم پوستم نازک شده و پوست بدنمم خشک شده..پوست چربی دارم که البته با راکوتان خیلی کمتر شده یک ضد افتاب مناسب پوست صورتم لازم دارم چه ضد افتابی پیشنهاد میکنید ؟
سلام خسته نباشید من به طور اتفاقی لکه های کوچک قرمز روشن روی پوستم دیدن ایا خطرناکن این لکه ها و به خاطر راکوتان میتونن باشن؟روی شکم و بازو هام هست
و جوشهای صورتم بهبود یافته اما جای جوش زیاد ایجاد شده که قرمز رنگ هست و فرو رفته نیست-چه کرمی پیشنهاد میکنید؟
قرمز دو به قهوه ای است جای جوش هام و سمت گونه ی چپ

اگر این خالهای قرنز دارن زیاد میشن یک سری ازمایشهای هورمونی بده.به خصوص پرولاکتین.