ا.ش
عنوان :

التهاب لب

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید،من پسری22ساله ام لبام بخصوص لب پایینیم رنگ و اندازش ثابت نمیمونه مثلا وقتایی که استرس دارم یا تو هوای گرم یا وقتایی که گرسنه میمونم دچار التهاب میشه رنگشم متمایل به سفید میشه از اون رنگ طبیعیش خارج میشه اطراف دهانمم چرک های عفونی زود زود درمیاد توی آزمایشات هم همه فاکتورهای التهابی نرمالن و کم خونی هم قبلا داشتم که اونم بهبود یافته.
راهنماییم کنید لطفا
من دو بار زیر بیهوشی اینتوبه شدم جراحی هم تو جای دیگ بود بعد جراحی هم لبام متورم شده همم اینکه بعضی مواقع که اشاره کردم دیگ خیلی ملتهب میشه مثل عکسی که فرستادم اصلا قابل تحمل نمیشه

مشکل مفصلی هیچ وقت داشتی؟
یا کلیه؟
یا قلب؟
دستها تو آب سرد کبود نمیشه؟

نه خوشبختانه
فقط یبار انگشت کوچیکه دست چپم مفصلش التهاب داشت که رفتم متخصص روماتولوژی ایشونم بعد مشاهده ج آزمایش که همه چی هم نرمال بود آمپول و کپسول ایندومتاسین تجویز کردن که بعد یه ماه کاملا درس شد
آقای دکتر راهنماییم نمیکنین؟

اینجوری نمیتونم دقیق بگم
شاید آنژیوادما باشه و شاید هم اصلا چیز مهمی نباشه
یه مدتی قرص تلفست بخور ببین فرقی میکنه