ع.ت
عنوان :

برای درمان عفونت و دانه های چرکی پشت سر چیکار باید

متخصص پوست، مو و زیبایی
3ماه بعد از کاشت مو استخر رفتم زخم های پشت سرم عفونت کرد و یک ماه و نیم هست جوشهای چرکی قرمز رنگ پشت سرم بوجود اومده.انواع قرص مختلف هم تجویز شده ولی بی اثر.گوشها میره بعد شب تا صبح دوباره در میاد و متورم میشه
این عکس جناب دکتر .یک ساعت بعد از شستشو
تایباد.خراسان رضوی دکتر.250 کیلومتری مشهد

حتما باید از نزدیک دید
یا برو مشهد یا بیا تهران
تا اون زمان کپسول داکسی سیکلین روزی یکی بخور و شبها محلول کلیندامایسین بزن
با شامپو کتوکونازول بشور

جناب دکتر سعیدی سلام.لازم دونستم شرح کامل تری از بیماریم بدم تا نتیچه بهتری بگیرم.من 10دی ماه مشهد کاشت مو انجام دادم و 5 قروردین بعد از استخر تو ویلای اجاره ای این مشکل برام پیش اومد که به متخصص پوست کلینیک مراجعه کردم به من کپسول داکسی سایلین 100 و ریفامپین 300 تجویز کردن و یک محلول درست کردنی در داروخانه و یک ژل ضد آکنه برای شستشو و فرمودن یک ماه مصرف کنین و بعد بیاین پیشم تا نتیجه رو ببینم .خوردن کپسولها برام سنگین بود و کمی معده خالی بود بالا میاوردم بعد از یک ماه که پیشرفت زیادی در درمان نداشتم مجددا مراجعه کردم گفتن عفونت شدیده ادامه بده مصرف نسخشونو بعد یک دکتر عمومی معروف خانواده معرفی کردن پیشش رفتم گفت ریفامپین رو نخور بجای داکسی کپسول تترا ساکلین(تتراکیم 250) 12 ساعت مصرف کن و محلول کلیندا مایسن روزی 2 بار ضد عفونی کنین محلول بهتر بود یک سمت سر خوب میشد بعد شب تا صبح دوباره پر میشد یعنی شب خانواده میگفتن داره خوب میشه دوباره صبح باز پر میشد.باز یک دکتر عمومی دیگه به سفارش دوستان نسخه ها رو بردم و مشورت کردم فرمودن این قرصا قدیمیه و کپسول کلیندامایسن مصرف کن بعد از اولین مصرف نزدیک بود که سنگکوب کنم و تا بالا نیاوردم نمتونستم بشینم و دیگه مصرف نکردم جناب دکتر به نظر شما پیش یک متخصص جدید برم یا همین دستور شمارو عمل کنم.متخصص پوست و مو یا اینبار متخصص عفونی.
من از ابتدای بیماری هر روز حمام میرم و شستشو میدم اینو هیچ دکتری نگفت به نظر شما هر روز لازمه شستشو یا نه هفته ای چند بار باید شستشو انجام بشه.من همون دستور شمارو دارم انجام میدم فقط برای شستشو دکتر یک صابون مخصوص داده که اسمشو نمیدونم با همون بشورم یا شامپو یی که شما فرموین.ممنونم که وقته عزیزتون رو در اختیارم گذاشتین.من شهرستان تایباد از مشهد دورم وماه رمضان هم نزدیک تا کی باید مصرف قرص ها رو ادامه بدم. امپول نیست که دیگه قرص نخورم چون فکر کنم این بیماری من به این زودی دست از سر من ور نمیداره.سپاس جناب دکتر سعیدی

والا چی بگم رحمان
اول باید تشخیص معلوم بشه
هتوز مطمئن نیستم که دقیقا مشکل چیه
و فقط دو سه تا حدس توی ذهنم هست
به نظر مت که حتما یه متخصص پوست که در کاشت مو تحربه داره باید ببیندت
تا متوجه بشه کدوم یکی از این حدسها درسته
تا درمان درست انجام بشه
شاید انتی بیوتیک خالی کافی نباشه و کورتون هم نیاز باشه
این بستگی به اون تشخیصها داره
من که میگم بری مشهد بهتره