ا.ک
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام واحترام اقای دکتر خانم 30,ساله هستم حدود شش سالی است که گرفتار ریزش مو شده ام که حدودا حجم قابل توجهی از موهایم را ازدست داده ام مخصوصا در شقیقه ها .از لحاظ,ژنتیکی این وضعیت در عمه هایم نمایان است ولی در سالخوردگی شان. وهمچنین از اوایل بلوغ دچار سیکل ماهانه نامنظم هستم باتوجه به سونو گرافی هایی که در گذشته رفته بودم مشکل PCOولی کمرنگ که نیازی به دارو نداشت وهمچنین ازمایش هورمونی که مشکلی نداشت اما سوال من اینجاست من دوسال پیش زایمان داشتم طبق انتظار قبل زایمان وضعیت موهایم کمی بهتر شد وبعد از زایمان ریزش شدید اما چهار ماه بعد ریزش قطع وحجم قابل توجه موهای از دست رفته برای چند ماه برگشتنداما دوباره ریزش پیدا کرد ولی باشدت کمتر نسبت به گذشته وهمچنین روندرویش موهای زاید نیز نسبت به قبل از بارداری وزایمان کاهش یافت به نظر شما ریزش من چه نوع ریزشی و برای درمان ان چه کنم شیرده هستم وموهای چرب دارم.باتشکر از لطف شما.

سلاام بر شما
شما ریزش موی مردانه ارثی یا همان FPHL دارید
ولی به نظرم علاوه بر اون ریزش موی تلوژن هم اضافه شده

باتشکر از توجه شما اقای دکتر در یزش موی ارثی مگر امکان دارد بدون هیچ درمانی فقط با عملکرد خود بدن هشتاد درصد موهای ریخته شده به یکباره برگرددمن بعد از زایمان این اتفاق راتجربه کردم که خوشحال شدم ولی متاسفانه دوباره ریزش پیدا کرد

بله دخترم میشه.عامل ریزش ارثی هورمون مردانه ست و
اصولا در حاملگی چون هورمونهای زنانه فوق العاده بالا هستند موها عالی میشن
ولی عرض کردم که شما علاوه اون مشکلات دیگری هم دارید

نهایت سپاس از سرعت پاسخگویی شما