م.ع
عنوان :

تیرگی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر
خانم دکتر من مشکلم تیرگی آرنج و زانو و قوزک پا هست نمیدونم چطور رفعش کنم
کشاله ران هم هرروز تیره تر هست
شیر هم میدم به پسرم
این تیرگی ها رو خیلی وقته دارم ممنون میشم کمکم کنید
27 ساله ام و خانه دار

سلام متاسفانه راهی برای رفع کامل تیرگی ها وجود نداره
اگه اضافه وزن دارین کاهش وزن می تونه خیلی کمک کنه
کرم های روشن کننده فاقد هیدروکینون روزی دو بار استفاده کنین برندهای مختلف ایرانی و خارجی هست البته تاثیر محدودی داره برای همه نواحی قابل استفاده هست شب هم می تونین از کرم های های پینه استفاده کنین که لایه برداری هم بکنه البته به جز کشاله ران

ممنونم میشه برند یه کرم پینه ولایه بردار معرفی کنید؟

کالوس بالم فلکسیتول یا هیل بالم کیو وی برای پینه خوبه
روشن کننده فاقد هیدروکینون مدیلن ایرانی هست و اریکه خارجی