ل.ل
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر ببخشید برای درد نکشیدن هنگام اصلاح صورت کرم بیحس کننده صورت وجود دارد

سوالات مشابه

خال

بنده خالی رو چند بار لیزر کردم ولی برگشت و هفته پیش جراحی کردم. دیروز جای بخیه یه تار مو در امد. میخواستم ببینم دلیلش چی هست.

خال

بنده خالی رو چند بار لیزر کردم ولی برگشت و هفته پیش جراحی کردم. دیروز جای بخیه یه تار مو در امد. میخواستم ببینم دلیلش چی هست.

خال

بنده خالی رو چند بار لیزر کردم ولی برگشت و هفته پیش جراحی کردم. دیروز جای بخیه یه تار مو در امد. میخواستم ببینم دلیلش چی هست.

ریزش مو

سلام روزتون بخیر.تبریک میگم عید نوروز رو خدمت شما .ان شآلله که سال پرخیر وبرکتی داشته باشین .خانوم دکتر من ریزش موی شدید دارم و درحال حاضر هیچ پزشکی نیست که بتونم حضوری مراجعه کنم و مشکلم حل بشه. قبل از اینکه این ویروس بیاد ی نوبت پیش پزشک رفتم شامپو و ژل نوشتن واسم ولی ریزش موم بیشتر شد و قطع کردم جفتش و الانم شدید موهام میریزه دکتر گفتن چون شیر میدی طبیعی هست و کلسیم و آهن و زینک واسم نوشتن مصرف میکنم اما فایده نداره اینطوری پیش برم مویی ازم نمیمونه اصلا سابقه نداسته که اینقدر موهام بریزه .فقط میدونم این حجم ریزش طبیعی نیست

دانه قرمز رنگ روی شکم و پا

با سلام آقای دکتر مادر من 64 سال دارن (قرص کنکور آمیلودیپین والساکور اترواستاتین اسپرین بچه و ویتامین ای و کلسیم هم استفاده میکنند) تقریبا از سه هفته پیش روی شکمشون دانه قرمز رنگ زده بود که بعد یه مدت تغییر رنگ داد الان اون دونه های قرمز رنگ روی ران و پاهاشون افتاده خارش و سوزش هم ندارند.علتش اقای دکتر چی هست و تو این شرایط بهتر چه دارویی استفاده کنن؟