م.ق
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
جناب سعیدی عزیز

خیر دایی های بنده شاید جالب باشه پر پشت ترین موهارو دارن

حال نظر حضرتعالی چیه با قطع سرترالین که قرص اعصاب محسوب میشه ریزش متوقف میشه؟

واینکه الآن من برای رفع ریزش مو از فولیکا استفاده کنم یا تغییر بدم شامپو رو ویا با نیازی به تغییر شامپو نیست با قطع قرص ریزش از بین میره آخه من موهای پر پشتی داشتم به محض استفاده از سرترالین به دلیل استرس زیادم ریزش هم شروع شد

درود دوباره

همونطور که گفتم ریزش مو جزو عوارض بسیار نادر این دارو است.اگر هم عامل ریزش مو باشه معمولا ریزش منتشر و یکنواخته .ریزش موی شما به نظر ریزش مردانه است که البته با استرس هایی که داشتید تشدید شده.

شامپو اثر چندانی در ریزش و رویش مو نداره

به نظر من باید درمان ریزش موی مردانه رو پیش یه متخصص پوست مجرب شروع کنید.به سرترالین هم اگه همچنان مشکوک هستید با مشورت پزشکتون عوضش کنید