s.i
عنوان :

جوش های چرکی

متخصص پوست، مو و زیبایی
ضمن عرض سلام و خسته نباشید...

من خانومی23 ساله هستم که روی گونه هام هر ماه هم زمان با دوره پریودیم جوش های بزرگ و چرکی و دردناکی میزنه که خوب شدنش هم تقریبا دو هفته طول میکشه هر سری و بعد از بر طرف شدن جوش رد اون روی گونه ها میمونه....پیشنهاد شما برای درمان جوش ها چیه؟ایا راهی هست که بشه رد جوش های قبلی رو از روی گونه ها از بین برد؟؟

البته قابل ذکره که من رفلاکس معده دارم،ممکنه این جوش ها از معده باشه؟؟
این هم عکس رد جوش ها روی هر دو گونه است

درمان خوراکی و موضعی نیاز دارید. مراجعه فرمایید.