ع.ق
عنوان :

استفاده از سرم ضد ریزش و تقویت کننده مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید، مدتی زیادی هست که موهام کم پشت شدن و ریزش موی زیادی دارم،پوست سر و صورتمم خیلی چربه به طوری که بعد از دو سه از حمام کاملا موهام چرب میشه و الانم خیلی موهام کم شدن، طوری که در بعضی نقاط پوست سرم کاملا آشکار شده، می خواستم مشاوره شما رو داشته باشم و آیا تصمیم در مورد استفاده از سرم های ضد ریزش و تقویت کننده مو چیست؟ یا محصول بهتر و موثر تری رو پیشنهاد بدید، این روندم تقریبا دو ساله که شروع شده و به صورت تدریجی زیاد و زیادتر شده و به نظرم الان به اوجش رسیده،سنمم 20 ساله.
با تشکر فراوان

سلام
یه عکس بفرست و بگو ارثتون چطوره

سلام مجدد
اینم دوتا عکس از جلوی صورتم و به قول معروف فرق سر، تازه الان خیلی خوب دیده میشه چون تازه حمام کرده بودم و ولی بعد از چند روز خیلی بدتر میشه دقیقا مثل حرف U انگلیسی از فرق سر شروع میشه به تدریج به دو طرف کشیده میشه، جلوی سر هم که مشخصه دیگه.
از لحاظ ارثی هم هیچ مشکلی وجود نداره، پدر و مادر کاملا موهای سالم و پرپشتی دارن، حتی موهای پدرم پرپشت تر از منه با سن حدود 55 ساله توی فامیل هم چه پدری و چه مادری مشکلی نداره و همه موهای خوبی دارن، هیچ کس به قول معروف سرش بی مو یا کچل نیست و همه با توجه به سنشون خیلی خوبه اوضاع موهایشان. خواهشا کمک کنید تو همین حدود 6 ماهه اخیر خیلی شدت، به طوری که کاملا مشخصه و منو اذیت می کنه.
با تشکر فراوان