ز.ا
عنوان :

رنگ پوست کودک 3 و ماه و نیمه ی من

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر
بنده دختر سه ماه و نیمه ای دارم که رنگ پوست صورتش روشن و سفید است و همچنین روی دستانش بسیار سفید است اما رنگ بدنش به ویژه در زمانی که به بغل گرفته میشود سبزه است. البته نکته خیلی مهم در اینجاست که پوست نازکی دارد به طوریکه مویرگهای زیر پوستش مشخص است در واقع انگار بیشتر از اینکه به سبزه بودن متمایل باشد به قرمز تیره متمایل می شود و من حدس میزنم به خاطر مویرگ های زیر پوستش که البته با کمی دقت کردن مشخص می شود این رنگی نشان داده میشود. پدرش پوست سفیدی داره و من هم تا بلوغ رنگ پوست بسیار روشنی داشتم و الان گندمی هستم. سوال بنده این هست که کدام قسمت بدن در نهایت رنگ پوست اصلی کودک می شود و این چه زمانی ثابت می شود؟ هاله دور سینه و یا رنگ پشت دست در نهایت رنگ اصلی کودک را مشخص می کند؟ آیا واقعا علت مویرگ های پوستش باعث تیره شدن می شود و آیا در نهایت درست می شود؟
با تشکر از وقتی که برای پاسخگویی می گذارید

سلام معمولا بچه ها در ماهای اول تولد به دلیل شفافیت پوستی عروق زیر پوستشوت مشخص تر هست و به همین خاطر رنگ قرمز داره و بعد از شش ماهگی به مرور طبیعی میشه. به طور کلی رنگ پوست هم تحت تاثیر ژنتیک و ارث هست و هم تاثیر عوامل محیطی مثل نور آفتاب و تغذیه. بهتره از حدود یکسالگی ضدآفتاب مخصوص کودکان برای دخترتون استفاده کنید و زمانی که بیرون هستید صورت و بدنش رو با کلاه و لباس مناسب محافظت کنید تا تیره نشود

خیلی ممنون از پاسخ شما
سوال دیگری از خدمت شما دارم. خانم دکتر آیا تغذیه در دوران شیردهی با شیر مادر مواد غذایی خاصی باعث تیره یا روشن شدن پوست کودک می شود؟ چه مواد غذایی در شیردهی رنگ کودک را روشن تر می کند و چه مواد غذایی تیره؟
آیا این صحت دارد که کودک در نهایت رنگ پشت دستش می شود؟ و آیا رنگ هاله دور سینه کودک رنگ اصلی پوست او می شود؟

معمولا تغذیه تاثیری در رنگ پوست نداره
همینطور نمیشه بر اساس رنگ دست یا هاله دور سینه قضاوت کرد

معمولا تغذیه تاثیری در رنگ پوست نداره
همینطور نمیشه بر اساس رنگ دست یا هاله دور سینه قضاوت کرد

سلام وقت بخیر
ببخشید یک سوال داشتم: حدود دو سه هفته ای است که خط پوشک دختر 5 ماهه ام بسیار بسیار سفید شده (سفید کاغذی) به اندازه چند سانت که به نظرم هر روز هم بیشتر میشه و رنگش به شدت با بقیه بدنش تضاد داره به نظر شما علت چیه؟ با وجودیکه پوشکش رو خیلی سفت و محکم نمی بندم

سلام احتمالا التهابی وجود داشته و بعد جاش سفید شده به احتمال زیاد جای نگرانی نداره ولی برای اطمینان مراجعه حضوری داشته باشید