ا.خ
عنوان :

پوست حساس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر.من پوست کاملا حساسی دارم .ی دو هفته ای هس پوستمو با صابون میشورم و پوست صورتم پوست پوستی و روی چشمم کنار
معذرت میخوام

همینطور پشت چشمم پوست پوستی شده کلا صورتم کنار چشمم زیر چشمام پوستش نازک شده تا اینکه .دیروز صورتمو وکس انداختم البته خودم تو خونه .پشت همین چشمم انداختم ولی صورتم داغون شده.الانم آب میزنم صورتم کرم میزنم میسوزه کنار چشمم چیکار کنم دارم سکته میکنم

سه روز صبح و شب پماد فلوسینولون بزن

سلام دکتر وقتت بخیر
ی کرم ضد چین و چروک کرم دور چشم کرم روز و شب من دقیق نمیدونم ولی واسه مامانم که 55سالشه معرفی میکنید؟پوستش خشکه
و ی کرم مثل همینا مناسب سنم برای من
27سالمه و پوست چربه و و هر از گاهی جوش میزنم و حساسه و میخوای از الان پیشگیری کنم که صورتم چین و چروک میاره
مرسی

سلام مادرت کرم الاستیسیتی فایر مارک eucerin روزی سه بار بزنه البته راه اساسی طرح تزریق بوتاکس هست
خودت هم سرمه یونیورسال مارک سین بیونیم روزی دوبار بزن