ب.ع
عنوان :

زخم پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من سه ماه هست که پام تاول زده بغل انگشت کوچیکم بعد که کنده شد عفونت کرده وزخم عمیقی داره ولی تا استخون نرسیده ولی چرک کرده قندم دارم و یه کلیه پیوند زدم دکتر رفتم ولی فایده ای نداشت هر پمادو دارویی زدم الان داره پیشرفت میکنه.آیا نیاز به بستری شدن دارم؟

پای دیابتی نیاز به رسیدگی و آموزش مراقبت و مداخله بیمارستانی دارد