م.ا
عنوان :

مشکلات ازدواج و طلاق

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام من دیگه از این دنیا و نامردیاش سیر شدم زن عقدی ادم وقتی پشت ادم نباشه دیگه ادم باید از کی توقعه ای داشته باشه .زن منو میخوان خانوادش از من بردارن ولی دختره منو دوست دارها .ولی نمیتونه تو صورت پدر و مادرش بخاطر من وایسه .این وسط بدبخت گیر کرده ولی بیشتر طرف خانوادشه چند بار تا حالا پدر و مادرم فرستادم که برن شاید عوض بشه نظرشون ولی نمیشه که نمیشه دختره هم میگه من دوست دارم ولی نمیتونم به خانوادم بگم دیگه کم کم داریم به زور از هم جدا میشیم .من عاجزانه تقاضای کمک دارم .حتی حاظرم بخاطر دختره خودمو بکشم جلو خانوادش .حال و روز خودمم انقدر بد شده که دیگه حد و حساب نداره .ممنون خدا نگهدارتان باشه .

با سلام، توصیه می کنم حتما به مشاوره خانواده که در بیمارستان های دولتی نظیر بیمارستان روزبه یا انستیتو روانپزشکی ( که هزینه های پایین دارند ) نیز فعال است، مراجعه کنید.