ع.آ
عنوان :

لنگیدن هنگام راه رفتن

متخصص ارتوپدی
سلام من موقع راه رفتن میلنگم،خودم احساس مسکنم پای چپم یه مقدار بزرگتر از پای راستمه و لگن راستم بیشتر بیرون میاد،الان 10سالی هم هست اینطور شدم چندین بار متخصص ارتوپد رفتم ولی جوابی نگرفتم ،تصادف و ضربه هم نداشتم علتش رو نمیدونم،موقع راه رفتن هیچ دردی ندارم ولی موقعی که از پله بالا میرم حتما باید از نرده ها بگیرم وگرنه به کمرم فشار میاد.لطفا بگید من دقیقا چه مشکلی دارم و باید به ارتوپد با چه تخصصی مراجعه کنم...با تشکر

شما باید ویزیت شین .. لنگش دلایل متعددی داره .. فکر کنم بهتره از متخصصتان دقیق بپرسین... از روی شرح حال نمیشه چیزی گفت حداقل عکسهای لگن و ران و ساق و شاید تصاویر تکمیلی دیگر نیاز باشه