س.خ
عنوان :

بی حسی و خواب رفتگی دست ها و پاها

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام. من حدود دو هفته است که دست و پاهام بی دلیل خواب میره و یا بی حس میشه مثلا در حالت نشسته تو ماشین یا حتی در حال رانندگی ولی اگر راه برم حسش بر میگرده گاهی سر درد و سرگیجه هم دارم . دکتر برام این ازمایشات را نوشت که نتیجه اش پیوست است گفت با این جواب به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید. علل مختلفی ممکنه داشته باشه که بد ترین حالتش ام اس هست.
34 سالمه . کارمند هستم .استرس و فشار عصبی و کاری هم دارم . در یک سال گذشته با رژیم و ورزش حدود 14 کیلو وزن کم کردم و 2 فرزند دارم 4.5 و 2.5 ساله برای هر دو دیابت بارداری داشتم با تزریق انسولین بیش از 30 واحد در روز .

با سلام، دیابت و فشار عصبی علایم شما را توجیه می کند و نگرانی ندارد، ولی جهت کنترل علایم به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.