س.د
عنوان :

میوپاتی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام چند سالیست که مبتلا به میوپاتی هستم، که در حال حاضر تواناییِ حرکتی زیادی رو از دست دادم، و عملا قادر به انجام کار شخصی خود نیز نیستم، در اوایل همان سالهایی که متوجه بیماری شدیم برای درمان تلاش کردیم که با درِ بسته مواجه شدیم، آیا در حال حاضر در داخل کشور درمانی برای این بیماری وجود دارد ؟؟ ممنون

با سلام، فعلا خیر، ولی حتما با درمانگاه میوپاتی بیمارستان شریعتی در ارتباط و تحت نظر باشید.