ح.آ
عنوان :

کیست داخل لثه

دندانپزشک
باسلام و احترام
بنده حدود 2سال پیش یکی از دندانهای عقبی(کنار دندان عقل) را عصب کشی و سپس رو کش کردم.متاسفانه اخیرا دچار درد شدید شده و بعد از مراجعه به پزشک و عکس برداری متوجه عفونی شدن دندان ذکر شده،شدم.که یک کیست هم در انتهای دندان تشکیل شده بود.پزشک کشیدن دندان را تجویز کردن ولی هنگام کشیدن دندان(دندان بصورت فیزیکی و با انبردست کشیده شد!) پزشک کیست را خارج نکردندودر پاسخ بنده، گفتند خودش جمع میشه و از بین میره!!
به نظر شما نیازی به خوردن انتی بیوتیک نیست؟و اینکه واقعا کیست خود به خود از بین میرود؟
تشکر از پاسخ گویی تون

سلام، اصولا روش کشیدن تمام دندانها فیزیکی و با وسیله ایست به اسم فورسپس که شباهت اندکی با انبردست دارد و هیچ دندانی با فرآیندهای شیمیایی کشیده نمی شود!!!
در مورد سوالتون اگر شما هیچ بیماری زمینه ای یا ضعف سیستم ایمنی نداشته باشید،بعد از کشیدن ساده دندانها احتیاج به آنتی بیوتیک نخواهیدداشت و تصمیم پزشکتان کاملا به صلاح شما بوده است.