م.ن
عنوان :

مقاومت انتی بیوتیکی

دندانپزشک
سلام
بنده ددیروز بعلت عفونت لثه و دندان بصورت خودسر اقدام بمصرف دو عدد کپسول آموکسی سیلین 500 کردم.با توجه به خطر مصرف دارو و مقاومت دارویی،برای جلوگیری از خطر باید مصرف راقطع کنم یا تا 22 عدد کپسول مصرف را ادامه بدهم؟ لازم بذکر است امروز دندان را پزشک معالج خارج کرد

سلام،به حرف پزشکی که دندانتان را خارج کرده و از نزدیک شرایط شما را دی،گوش کن