ف.ج
عنوان :

کهیر صورت و بدن

متخصص بیماری های کودکان
پسر من از تاریخ 11 اردیبهشت تو صورتش یه دونه های قرمزی به وجود اومد بعد تا شب پشت کمرشو و قسمتس از روناش رو این دونه ها فرا گرفته ما همون تاریخ بردیمش دکتر گف مشکلی نداره تا 7 روز خوب میشه ویروسیه بعد تا روز شنبه خوب نشد بیشتر شدن بردیمش دکتر باهاش حرف زدیم گف حساسیت به امپول سفتر یاکسون بود که استفاده کرد دوتا امپول ضد حساسیت با فاصله 12 ساعت زدیمش و شربت استامینوفن و دیفن هیدرامین و سیتریزین هم بهش میدم ولی خوب نشد هنوز میترسم چیکار کنم اقای دکتر با تشکر

درود.مشکل فوق با معاینه حل میشه،نه مشاوره

خسته نباشید اقای دکتر ممنون به خاطر جوابدهیتون لازم هست هم به دکتر پوست مراجعه کنم هم به دکتر اطفال؟؟