ا.خ
عنوان :

صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
پوست صورتم خیلی میسوزه دکتر قرمزم شده
گونه هام لبم و اطرافش انگار تو تنورم چیکار کنم

چند وقته
عکسش بفرست
دارو زدی روش؟

ی دوسه روزی میشد که منم پماد فلوسینولون زدم کمی بهترشده ولی صورتم واقعا خشک شده و پوست پوستی شده.جوشم رو گونه هام دارم چیکار کنم که برن ؟
و اینکه دکتر من بدنم بخصوص سرشونه هام با بالای کمرمو جوش میزنه چیکار کنم از بین برن؟
26 سالمه و مجردم
پوست صورتم نازک شده و قرمز و میسوزه و خیلی خشک شده و پوسته میزنه با اینکه صورتم چربه
خیلی هم جوش زدم .وقتی صورتمو میشورم یا کرم میزنم یا هر چیز دیگه ای میسوزه .نمیدونم چیکار کنم
بدنمم غیر این چیزایی که گفتم جوش میزنه سرشونه هام و کمرو کتفم و جاهای دیگه

کپسول داکسی سیکلین بخور بعد از نهار
کرم elidelصبح و عصر بزن
ژل کلیندامایسین شب

سلام دکتر خسته نباشید
ی سوال داشتم آیا قرص ویتامین ای هرروز صب یک عدد برای چاقی صورت خوبه؟
سلام دکتر وقتت بخیر .من پوست صورتم خیلی نازک و حساس شده و قرمز هم میشه بخصوص اطراف بینی اطرافش و دور چشم و زیرچشمم به شدت نازک شده و همینطور اگه در مرض آفتاب قرار بگیرم قرمز میشه میشه ی محلول لایه بردار پوست برای آبرسانی صورتم ورفع قرمزی و یا مکمل خوراکی ویتامینه معرفی کنید:
به نظر شما بعد آرایش صورتم با شامپو بچه بشوریم یا صابون مخصوصی پیشنهاد میکنید؟
و اینکه کرم کالی درم فرانسه برای آبرسانی خوبه ؟یا کرم سنسی فاین برای رفع قرمزی و نازکی پوست؟
میخوام صورتم شادابو سرحال بشه خیلی افسرده شدم در ضمن 27ساله و محردم و پوستم چربه و هراز گاهی جوشم میزنه

سلام شب خوش
احتمالاً روزاسه خفیف دارید
کرم سن سی دیان ar نوروا روزی دو بار بزنید
شبها لوسیون ویتامین ث اریکه بزنید

سلام دکتر .من احساس میکنم پوست صورتم کلا بی حاله.اصلا شادابو سرزنده نیس .و اینکه چربه و جوشم میزنم.الان موندم بااین جوشا چیکار کنم کلافه شدم کلا همیشه باید صورتم جوش داشته باشه.پوست صورتمم میخاره و داغه .میخوام پوستم محکم بشه جوشام بره .قرمزی بره .نمیتونم حتی اصلاح کنم کلا به هرروشی صورتم داغون تر از این میشه.میشه راه حلتونو بهم بگیدو داروی پیشنهادیتونو بگید.مرسی
اگه میشه ماسک صورت یا لوسیون برای آبرسانیو شفافیت پوستم و ضدافتاب مخصوص صورتم به همراه سوال قبلیم معرفی کنید.

همانهایی که گفتم به علاوه کپسول داکسی سایکلین روزی یک عدد بعد از ناهار
ضد آفتاب فتودرم ضد قرمزی