ح.خ
عنوان :

جوش بدن

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام من به صورت موضعی در بدنم به شدت جوش چرکی میزنه در حال حاضر پایه راستم از باسن تا روی پام این مشکل وجود داره چند بار به پزشک مراجعه کردم دارو سفلاکسین و تتراسایکلین تجویز شد بصورت موقت جواب داد ولی بلافاصله بعد از اتمام دارو دوباره شروع شد من به دنبال یک درمان قطعی هستم چون مشکلات خیلی زیادی برام ایجاد کرده ممنون میشم راهنماییم کنید . با تشکر

با سلام
درمان جوش کمى طولانى است و اگر با مصرف یک دور دارو وبا دیدن بهبودى دارو را قطع کنید حتما جوش عود مى کند احتمالا دوره کامل درمان را انجام نداده اید ومنجر به عود مى شود ،شما تحت نظر متخصص پوست یک دوره 6 تا 8 ماه درمان را ادامه دهید وتا پزشکتان اجازه ندهد دارو راقطع نکنید ،درمان قطعى دوره کامل درمان است ونه اینکه داروى خاصى باشد که درمان کامل باشد و نیز داروهایى باشد که به قصد درمان ناقص تجویز شود، خیر اینگونه نیست