ع.ت
عنوان :

خارش و قرمزی صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر
من حدود سیزده ساله که پیشونی و بالا و زیر لب و خط ریشم قرمز و خارش داره و پوسته پوسته میشه،دکترها گفتن سبوره س و باید سنت بگذره تا بهتر شه،چیکار کنم دکتر خیلی خارش داره و قرمز میشه
در ضمن اهواز هستم و امکان حضور در تهران رو ندارم

با سلام بیماری سبوره قابل کنترل است
از شامپو ضدشوره کودکان ایروکس جهت شستشو صورت روزانه استفاده کنید محلول کلوتریمازول و محلول بتامتازون از هرکدام 10 قطره به نواحی قرمز و پوسته دهنده روزانه بزنید
کپسول فلوکونازول 100 میلی گرم روزی یک عدد به مدت 10 روز

ممنونم از پاسخگوییتون
فقط شامپو رو روزی چند بار استفاده کنم؟
محلول ها رو روزی چند بار و تا چند وقت ادامه بدم؟

پس از بهبودی کامل جهت جلوگیری از عود هفته ای یک مرتبه