ل.ن
عنوان :

لک صورت وکومدونهای صورت واسکار

متخصص پوست، مو و زیبایی
علت اصلی کومدون های زایش دار چیست؟
درمان قطعی لکهای صورت ،و اسکار چیست؟درصورت درمان سه ماهه،هیچ تغییری مشاهده نکردم،

منظورتون از کومدون زایش دار چیه؟در مورد لک و اسکار هم باید عکس واضحی بفرستید

سلام مجدد،یعنی،بعداز تخلیه(پاکسازی)مجدد رشد کرده،روی کل صورت .کومدون سفید وسیاه

در مورد کومدون پاکسازی اثر خیلی موقتی داره. بهترین کار استفاده از ژل دیفرین یا کرم کترل هست. در مورد لکه ها استفاده منظم از ضدآفتاب و کرم های ضدلک بمدت طولانی حداقل 6 ماه وضعیت رو بهتر میکه ولی نمیشه گفت کامل برطرف میشه

عکس داروهایی که طی سه ماه دارم استفاده میکنم،
اورین،کرم شب و ژل گوماژ انتگرال با محلول که الان استفاده میکنم .
ژل گوماژ و دیفرین هم دوره ی قبل استفاده کردم،
ولی لکها اصلا تغییر نکردن،شبیه کک ومک پهن وریز هستن،وجای جوش ،ولی کومدونها بهتر شدن،
پوستم خیلی منافذ دار شده،(پوست پرتقالی).پوستم از نوع چرب هست.

مساله ای که باید بدونید اینه که اگه اختلال هورمونی و پریود نامرتب دارید حتما باید همزمان درمان کنید.
در مورد کومدون مهمترین درمان کرمهایی مثل دیفرین یا کترل هست. البته استفاده طولانی لازمه.
در مورد لکها اگه به صورت کک و مک باشه لیزرها کمک میکنه و اگه جای جوش باشه استفاده طولانی از کرمهای ضدلک.

بله، اختلال هورمونی دارم
ممنون عزیزم