م.ص
عنوان :

پوست لب

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. من پسری 33 ساله هستم. حدوداً 12 ساله که لب پایینیم دچار خشکی میشه و من هم اوایل بخاطر استرس و تخلیه تنش ها پوست لبم رو می کندم (مثل کسی که مثلا ناخنش رو می جوه) این برام مثل یه عادت شده و مونده و من میانگین 2 تا 3 بار در هفته پوست خشک و زبر شده لب پایینمو میکنم. در اغلب موارد پوست به نظر مرده کنده میشه و پوست زیرش صاف و اوکیه. ولی گاهی هم زود تر از بازسازی کاملش، گیر میدم بهش و میکنم که باعث زخم میشه. سالهاست زخم شدنا خیلی کمه ولی سالهای اول بی اعصاب تر بودم و زود به زود و با حرص بیشتری انجام میدادم و بیشتر خون می افتاد. گاهی که روحیه خوبی ندارم و تنش درونیم بیشتره ، هر روز این کار رو میکنم، وقتایی هم که کارم زیاده و دستم بنده، کمتر این کار رو میکنم

حالا سوالی که دارم اینه که آیا بدن من خودش رو با این روال وفق داده و مشکلی نداره؟ یا اینکه ضرری برای من داره؟

آیا اون قدیما که زیاد زخم میشد، این تکرار زخم ها خطرناک نشده؟

چیکار کنم که بتونم این عادت رو ترک کنم؟

بسیار از شما بخاطر وب سایت مفید و عالی تون متشکرم

سلام.

نگران نباش

ترک عادت رو به یک روانپزشک با تحربه بسپار

لبهات رو مرتب با lip balm apaisac چرب کن

مشغولیتی برای دستهات پیدا کن مثل خمیر تسبیح اسباب بازی......تا دست از سر لبهات برداری