ز.ر
عنوان :

نفس نفس زدن کودک

متخصص گوش، حلق و بینی
دختر یک ونیم ساله دارم که هنگام تولد بین دهلیزهای قلبش باز بود وطی فالوهای بعدی مشخص شد در حال بسته شدنه از چهار ماهگی وقت بیداری سخت نفس میکشه (تنفسش صداداره)ولی موقع خواب مشکلی داره میشه کمکم کنید مشکلش رو بدونم?

درود.باید دختر شما از جهت انسداد راه هوایی فوقانی،معاینه شده و در صورت نیاز از ایشان اسکن به عمل آید.