ث.ج
عنوان :

روزاسه پوستی همراه آکنه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر وقت بخیر عذر میخوام بنده سه سال هست ک دچار روزاسه شدم و پوستم چون در سن کم این بیماری و حساسیت رو گرفته پر از جوش میشه و تنها راهش رو همه انتی بیوتیک میدونند... 6ماه دوره درمان رو دوسال پیش طی کردم و تتراسایکلین خوردم و خوب شدم اما دوماه بعدش باز جوشام شروع شدن الان ب شدت صورتم ملتهب هست و پر از جوش شده و جوشهای صورتم درد گرفتن و گونه هام سرخ شدن شدیدا ... روزاسه من تا گردنو پیشونیم هم گرفته ... من تحمل خوردن انتی بیوتیک ندارم میشه تزریق انتی بیوتیک داشته باشم ب جای خوردن مدام انتی بیوتیک؟ یا کرم و پمادی مدنظرتون هست این جوشهای ملتهب من رو بخوابونه... خسته شدم از بس همه میگن وای چرا صورتت اینجور شده .... میشه جوابم رو بدید زودتر چون واقعا تموم اعتماد بنفسم داره نابود میشه... 28سالم هست در حال حاضر... اگر انتی بیوتیک تزریقی یا قرصی باشه ک زمان مصرفش روزی یکی باشه لااقل بهم معرفی کنید ممنونتون میشم.
متاهل
از زمان مجردیمم داشتم
یکساله ازدواج کردم ولی سه سال هست ک جوش های چرکی میزنه صورتم

اگر فعلا قصد بارداری نداری کپسول داکسی سیکلین روزی یکی بعد نهار بخور
و شبها کرم ruboril m isisبزن و روزها کرم elidelصبح و عصر

ببخشید اقای دکتر یک بار داکسی بهم دادن حساسیت دارم بهش و نمیتونم بخورم مدام حالت تهوع دارم باهاش(عذر میخوام).. انتی بیوتیک تزریقی نیست ک نخوام مدام خوردنی استفاده کنم؟ مرسی از لطف و راهنماییتون.

نه نیست
غیر از اینها فقط راکوتان میمونه که اون هم برای خانم باردار خیلی مضره

مرسی اقای دکتر لطف کردید. روز خوش