بازگشت به لیست سوالات
ه.ف
عنوان :

پیوند مغز و استخوان

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
یک بیمار سرطانی قراره پیوند مغز و استوان بشه. اگر کسی برا اون خون بده. چه خطراتی برا فرد اهدا کننده داره؟؟
با تشکر



سوالات مشابه


درمان ملانوم

با سلام و خسته نباشید. بیماری دارم که دچار ملانوم متاستاتیک کف پا از نوع 3 می باشند . ایشون 5ماه پیش جراحی برداشتن ضایعه و تخلیه 6 عدد غدد لنفاوی کشاله ران رو انجام دادن و پزشک انکو لوژیست ایشون براشون اینترفرون آلفا 2 بی تجویز کردن ولی بیمارم بعد از یکماه توانایی تحمل دارو رو نداشت.مجداد براشون پگافرون الفا 2 آ 180میلی گرم تجویز کردن.بیمارم با پگافرون راحت کنار اومده ولی نگرانی ما از اینه که میگن پگافرون الفا 2آ برای بیماری هپاتیت استفاده میشه؟؟؟سوال من از پزشک محترم اینه که آیا پگافرون آلفا2آ در درمان ملانوم تاثیر دارد یا مصرف آن بیهوده است؟؟؟ با تشکر

برامدگی

سلام من چندین سال است 3-4تا برامدگی کوچک و سفت و ثابت در سرم دارم (البته اول یکی بود و بعد چندین سال 3تا دیگه اضافه شد و دیگه اضافه نشد ) بدون درد و بدون تغییر هستن و اندازه های یکسانی هم ندارند و بزرگترینش در حد یه عدس میباشد.میخواستم بپرسم علائم سرطان و تومور است یا بابت لیپیدی!؟

خلط خونی

با سلام و خسته نباشید با تشکر از زحمات شما برای هموطنان اقای دکتر چند روزه که خلط خونی دارم بدون سرفه خیلی نگرانم من پنج ساله روزی ده نخ سیگار میکشم میترسم سرطان باشه خواهش میکنم بندرو راهنمایی کنید چکار کنم ایا احتمال بیماریه وخیم وجود دارد؟

سرطان

سلام ایا یاخته های سرطانی میتونن در خون باشن و در مغز استخوان نباشن؟ یا باید هم در خون و هم در مغز استخوان باشن که سرطان باشه؟

سرطان رحم

سلام. ما مرداد ماه امسال متوجه شدیم که مادر من سرطان اندومتر دارد. دکتر گفتند فورا باید رحم خارج شود. اما مادر من به شدت از عمل میترسد و ما به هیچ وجه نتوانستیم ایشان را راضی به عمل کنیم. در طی این مدت دارو های گیاهی و مصرف کردند و مطمعن بودند که با این دارو ها خوب می شوند. برای اینکه ببینیم نتیجه دارو ها چه بود مجددا آزمایش ca125 را دادیم. نتیجه این بود که از 59 به 24 که نزدیک به حد طبیعی است رسیده. یعنی رو به بهبود هست؟ یعنی دارو های گیاهی دارد در روند درمان مادرم تاثیر دارد؟