م.ن
عنوان :

جوش و اکنه در سن39سالکی

متخصص پوست، مو و زیبایی
من یه خانوم 39ساله مجردم که از سن 15سالکی تا الان جوش میزنم پوستم چربه و جوشها دردوره پریودیم بیشتر میشن

سلام پریودتون منظمه؟سابقه تنبلی تخمدان ندارید؟

بله منظمه مثلا اکه ماه پیش بیستم پریود بشم ماه بعد بیست و دوم میشم یکی دو روز دیرتر مشکل تخمدان هم ندارم اقای دکتر
جوابی نداشتین!؟

بعضی افراد تا سن 40 سال هم جوش میزنند. اگه شدتش زیاد و جاهاش میمونه از آنتی بیوتیک خوراکی مثل داکسی سیکلین یا آزیترومایسین باید استفاده کنید و همچنین ژل شستشوی مخصوص پوست چرب هم استفاده کنید. بهتره مراجعه حضوری به متخصص داشته باشید

ممنون از راهنماییتون خانوم دکتر
یعنی احتمال دمودکس نیست؟

تشخیص بین جوش و دمودکس با معاینه حضوری امکان پذیره و در صورت لزوم انجام آزمایش

ممنونم لطف کردین❤️❤️❤️