ا.م
عنوان :

آلزایمر

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر.
روزتون بخیر
خب دقیقا نمی دونم از کجا شروع کنم.
پدرم 73 سالشه و آلزایمر داره دو ساله که خیلی شدیدتر شده (البته ما هم دو ساله فهمیدیم) آدرسها رو فراموش می کنه. ما رو می شناسه گذشته رو بخاطر داره اما دائم سوال می کنه. بهداشتش خیلی کم شده. خوابش کم شده فوق العاده فوق العاده بی قراره. همش دوست داره بره بیرون و از اونجایی که تنها نمی تونه بره مادر پیرم گاهی اونو می بره و گاهی نمی بره و جالب اینه که وقتی هم که می ره بیرون بلافاصله یادش می ره و دوباره می خواد که بره بیرون در حالی که خیلی هم توان راه رفتن نداره. و خیلی هم می خوره صبح تا شب در حال خوردنه.
الان سوالم اینه که نگهداری ازش توی منزل با توجه به اینکه مادرم پیر و مریضه (عمل قلب باز انجام داده و قلبش بزرگ و کم کاره) کار درستیه یا نه؟ خیلی دکتر دواش هم کردیم اما اصلا فایده نداره و ذره ای از بی قراریش کم نمی شه
4 ماه هم گذاشتیمش آسایشگاهی توی میدان هفت تیر تهران که فوق العاده فوق العاده بد بود پدرم رو می زدند می بستن و هر کاری که می خواستن انجام می دادن که ما ناچاراً آوردیمش دوباره خونه...
الان واقعاً توی شرایط بدی هستیم (پدرم در واقع پدر خوبی نبوده هیچوقت نمی دونم ما چرا اینقدر احساس مسئولیت می کنیم در قبالش)
(ما 4 فرزند هستیم که همگی متأهلیم)
الان احتیاج به همفکری شما دارم.
پیشاپیش ازتون تشکر می کنم.

با سلام، این علایم نشانه آلزایمر پیشرفته است، نگهداری این مریض توسط مادر قطعا ناشدنی است، یا باید هر روز یک نفر مسوولیت را داشته باشد، یا در یک آسایشگاه مناسب ، از منظر دارویی هم باید داروهایی جهت کنترل توهم و هذیان و عفونت تجویز شود.