F.K
عنوان :

مشکل پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر

حدود 2ماه پیش میرفتم کلاس شنا، از اون موقع روی نقاط مختلف بدنم دونه های قرمز ظاهر شدن،دکتر رفتم اولش خارش داشتن حالا جاهاش موندن

خواستم ببینم چیکار کنم خوب بشن

با تشکر فراوان

باسلام و عرض پوزش از تاخیر در پاسخگویی

احتمالا شما به بیماری پوستی به نام خارش شناگران مبتلا شدین که چیز مهمی نیست و نیازی هم به درمان نداره البته تشخیص های دیگری هم مطرحه اگر خود بیماری کاملا خوب شده برای جاهاش می تونین از کرم های لایه بردار و روشن کننده استفاده کنین ولی اگر هنوز ضایعات پوستی خوب نشده برای تشخیص و در مان اختصاصی باید مراجعه کنین